Benedikte Nilsson

Benedikte har en akademisk bakgrund inom pedagogik och HR och lång erfarenhet av arbete med människor och organisationer. Genom god analytisk förmåga och en fallenhet för att snabbt skaffa sig överblick och sätta sig in i nya sammanhang brinner hon för att upptäcka och utveckla potential i individer och organisationer.

Benedikte har genom tidigare anställningar som utbildare och chef utvecklat god affärsförståelse och människokännedom som genomsyras av lösningsfokus, vilket hjälper individer och organisationer att ta nästa steg i sin utveckling. Hon trivs både med att föreläsa för större grupper, leda workshops och i individuella coachande samtal med såväl ledare som medarbetare.

  • benedikte.nilsson@xpandsverige.se

  • +46 73 439 31 39

Håkan Giselsson

Håkan har en bred akademisk utbildning, som omfattar ämnen som socialt arbete, teologi, filosofi samt organisation och ledarskap. Genom olika befattningar som ledare och chef inom främst idéburen sektor har han byggt upp en gedigen erfarenhet av projekt- och processledning, mål- och resultatstyrning och organisations- och verksamhetsutveckling.

Håkan är en uppskattad talare med god pedagogisk förmåga, som tycker det är lika roligt att föreläsa i de stora sammanhangen som att coacha mindre grupper och enskilda personer, framför allt när det handlar om att upptäcka och utveckla potential hos individer, team och organisationer.

  • hakan.giselsson@xpandsverige.se

  • +46 73 100 75 64

Jan Hallquist

Jan Hallquist är socionom och ekonom, med lång erfarenhet av arbete i ledande befattningar inom kommunal verksamhet. De senaste tio åren har han som egenföretagare bl a arbetat med projektledning och verksamhetsutveckling via e-learning. Jan har också stor erfarenhet av styrelsearbete. Som xpandkonsult hjälper Jan företag och organisationer i processen med att gå från nuläge till önskeläge.

  • jan.hallquist@xpandsverige.se

  • +46 70 402 22 32